Vad blir trenden i år?

Det nya året har inletts med buller och bång, och 2014 kommer med all säkerhet att vara ett år som går till historien. Mycket är det som händer, med både fotbolls-vm och val – och självklart kommer detta också att påverka de trender som kommer under årets gång.
Och vilka dessa trender kommer att bli är exakt vad vi kommer att gissa oss fram till här och nu. För det första kommer ju självklart näthandeln att öka drastiskt. Allting från kläder till möbler kommer att införskaffas online, och det är helt klart någonting som är vad som ska ses som en positiv trend. Många bra onlinesidor har det kommit fram redan, men kanske kommer det att komma fler under årets som går. Har du svårt att hitta till rätt sida på det stora nätet så kan www.shopello.se vara att rekommendera, då du där kan hitta och jämföra produkter på nätet. De har också en väldigt bra trend och priskoll, som underlättar om det är någonting specifikt du söker efter. Utöver den trenden är det också mycket troligt att vi går mot ett mer strikt och politiskt mode. Det är nämligen inte alls ovanligt att vilja klä sig som så när det närmar sig val. Plötsligt är det trendigt att vara politiskt    intresserad och medveten om vad som händer runt om i världen, och det är självklart också någonting som kommer att synas på klädstilen.
I just Göteborg blir det nog vad gäller valet mest en snackis kring om det ska bli trängselskatt eller inte, då det har varit väldigt omdiskuterat. Intressant helt klart, och kanske går det så långt att de som är för går i blått medan övriga protesterar i rött!